GIRONANOTICIES.COM - Logo

El digital de Tarragona!

19/05/2019

::


Tarragona


CaixaBank incrementa un 6% el finançament a clients particulars de Tarragona durant el primer semestre del 2018

Tarragona  -  03/08/2018  - 

L’entitat financera ha concedit nous crèdits per valor de 198 milions d’euros per facilitar la compra d’habitatge i l’adquisició de productes de consum a clients particulars del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre

CaixaBank ha aprovat la concessió de noves operacions de finançament a particulars de les comarques de Tarragona per valor de 198 milions d’euros durant el primer semestre del 2018. Els 198 milions d’inversió creditícia representen un increment del 6% respecte el mateix període de l’any anterior.

L’increment més destacat en el finançament del client particular s’ha produït en els préstecs al consum. De gener a juny d’aquest 2018 s’han formalitzar noves operacions per valor de 93,5 milions d’euros al Camp de Tarragona i a les Terres de l’Ebre, xifra un 10% superior a les operacions tancades al mateix període del 2017.

Destaca també l’evolució del crèdit total de préstecs hipotecaris, que de gener a juny del 2018 han crescut 3,8 milions d’euros a la demarcació de Tarragona (s’han formalitzat noves operacions per valor de 105 milions d’euros), el que representa un augment del 3% respecte al primer semestre del 2017.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, ha destacat que “les xifres confirmen que l’economia continua creixent”. Masana es mostra esperançat en que “es mantingui aquesta inèrcia positiva en la recuperació del crèdit que permeti seguir impulsant el creixement del consum i la inversió al Camp de Tarragona i a les Terres de l’Ebre”.

Una àmplia xarxa de punts d’atenció a Tarragona

CaixaBank, entitat líder a l’Estat amb una quota de penetració de particulars del 26,7%, disposa a la província de Tarragona de més de 482.000 clients particulars, als quals dóna servei des d’una xarxa de 139 oficines a més dels canals online i de banca mòbil. El servei de CaixaBank al Camp de Tarragona i a les Terres de l’Ebre es completa amb dos centres de Banca Privada i tres centres d’empreses.

A més, CaixaBank disposa a la província de Tarragona de 10 oficines Store a Tarragona, Reus, Tortosa, El Vendrell, Amposta, Valls, Salou i Cambrils. Les oficines Store pretenen donar resposta als comportaments i necessitats dels clients actuals i aproximar-se al món de comerç retail, tot millorant l’experiència de compra del client dins de l’oficina.


Font: GIRONANOTICIES.COM

Whatsapp Imprimir


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya