GIRONANOTICIES.COM - Logo

El digital de Tarragona!

04/12/2022

::


Tarragona


CaixaBank signa un acord amb Conca Activa per fomentar l’emprenedoria rural

Tarragona  -  18/11/2022  - 

L’acord ha estat signat per Jordi París, director de Conca Activa, i Jaume Masana, director territorial Catalunya de CaixaBank

CaixaBank i Conca Activa han signat un acord amb el proposit de crear ocupació, fomentar l’emprenedoria i fixar població en l’entorn rural. El conveni ha estat signat per Jordi París, director de Conca Activa, i Jaume Masana, director territorial Catalunya de CaixaBank.

El programa de Conca Activa rebrà una aportació de 10.000 euros per part de CaixaBank que es destinarà a finançar les activitats relacionades amb l’organització i difusió d’un programa de suport a l’emprenedoria rural per part de l’entitat amb l’objectiu de generar ocupació i fixar població en l’entorn rural.

L’entitat posarà en marxa el projecte d’incubadora rural amb dues linies d’actuació. Per una banda, el programa de Conca Activa realitzarà una convocatòria a emprenedors rurals per la concessió de quatre ajudes directes de 1.000 euros a 4 projectes innovadors i amb capacitat de generació ocuparació en poblacions de menys de 10.000 habitants. Aquests projectes seran seleccionats i escollits per la junta directiva del programa de Conca Activa. A més, CaixaBank oferirà als 4 projectes seleccionats la possibilitat d’incroporar-se a la incubadora rural online que ha posat en marxa de la mà de Rural Talent, per connectar-los amb altres emprenendors rurals i oferir-los una formació transversal online de fins a 35 hores.

Per altra banda, Conca Activa realitzarà un programa de formació, assessorament i acompanyament a emprenedors, amb un impacte de 25 hores formatives a 25 emprenedors rurals. CaixaBank col·laborarà a través del voluntariat i suport a l’educació financera d’aquests emprenedors.

Jaume Masana, director territorial Catalunya de CaixaBank, ha senyalat que el programa és un pas endavant amb l’estrategia d’enfortiment de l’ecosistema rural d’empreses i persones emprenedores, en una aposta conjunta perl desenvolupament econòmic i la innovació en els models de negoci en entorns rurals.

 Sobre l'Acció Social de CaixaBank

CaixaBank és una entitat amb una vocació profundament social. L'entitat, referent en banca socialment responsable, manté una actitud de servei envers els seus clients i tota la societat en general.

L'impuls d'iniciatives d'acció social i el foment del voluntariat són una manera de contribuir a donar resposta als reptes que demana la societat, alhora que, a través de l'activitat financera, l'entitat ofereix serveis i solucions per a tot tipus de persones.

L'estratègia d'Acció Social se centra a fomentar accions socials pròpies, d'altres en col·laboració amb la Fundació ”la Caixa”, així com altres aliances que s'impulsen directament des del banc. Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d'oficines de CaixaBank, la més gran d'Espanya, amb presència a 2.200 municipis, pot detectar les necessitats locals implementant els programes des de la proximitat, així com donar suport a la Fundació ”la Caixa” en la canalització de les ajudes econòmiques a les entitats socials.


Font: GIRONANOTICIES.COM

Whatsapp Imprimir


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia