GIRONANOTICIES.COM - Logo

El digital de Tarragona!

16/02/2019

::


Tarragona


CaixaBank inaugura una oficina AgroBank a Móra d'Ebre

Tarragona  -  04/07/2018  - 

L'alcalde de Móra d'Ebre, Joan Piñol, i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, han assistit a l'acte d'inauguració

CaixaBank ha inaugurat la nova oficina de Móra d'Ebre, ubicada al carrer d'Antoni Asens, 16. L'acte ha estat presidit per l'alcalde de la ciutat, Joan Piñol i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana. També hi ha estat present la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, Gemma Carim. A la inauguració, que va tenir lloc ahir, hi van assistir més de 80 clients.

La nova oficina elimina les barreres físiques i potencia la proximitat amb l'objectiu de millorar la transparència en la relació entre el client i l'empleat. Es tracta d'una oficina especialitzada AgroBank, que ofereix als clients un alt coneixement del sector i, sobretot dels subsectors productius del territori. D'aquesta manera, agricultors, ramaders i cooperativistes rebran un servei financer que dóna respostes reals a les seves necessitats.

Durant l'acte, l'alcalde, Joan Piñol, ha agraït a CaixaBank que hagi apostat per Móra d'Ebre per acollir una oficina que té per objectiu oferir el millor servei als clients de la ciutat. Jaume Masana, per la seva banda, ha destacat que "des de CaixaBank apostem, a través de la nostra xarxa d'oficines, per reforçar el vincle i la proximitat amb els nostres clients".

La nova oficina de Móra d'Ebre, situada al carrer d'Antoni Asens, 16, va obrir portes el passat 13 de juny. Disposa d'una superfície aproximada de 300 m2. Compta amb 8 empleats formats en el negoci agrari i gestiona prop de 6.000 clients. L'oficina disposa de 4 caixers automàtics que incorporen les últimes tecnologies disponibles, com la lectura contactless de targetes, mòbils i dispositius wearable compatibles, el reconeixement automàtic de bitllets o l'ús d'unitats recicladores de bitllets.

Oficines AgroBank

AgroBank compta actualment amb 919 oficines especialitzades i 3.000 gestors formats en el negoci agrari. Aquests punts d'atenció estan situats en els nuclis de població on la seva activitat se sustenta, en bona mesura, sobre el primer sector.

Les oficines AgroBank ofereixen als clients un alt coneixement del sector i, sobretot, dels subsectors productius de cada territori. D'aquesta manera, agricultors, ramaders i cooperativistes reben un servei financer útil i que dóna respostes reals a les necessitats de cada client. A més, els assessors d'AgroBank posen la tecnologia al servei dels seus clients i disposen d'equips portàtils amb els quals realitzen la seva tasca d'assessoria financera i contractació de productes des de les mateixes explotacions agràries.

Una àmplia xarxa comercial al servei dels clients

CaixaBank és l'entitat líder en banca retail a Espanya, amb una quota de penetració de clients particulars com a entitat principal del 26,7%. El banc presidit per Jordi Gual, i el conseller delegat del qual és Gonzalo Gortázar, té prop de 16 milions de clients en el mercat ibèric i 5.397 oficines, la major xarxa comercial de la península. Al Camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre, l'entitat compta amb 139 oficines, 32 de les quals són oficines AgroBank.

CaixaBank ha estat triat Best Bank in Spain 2017 (Millor Banc a Espanya) per part de la publicació britànica Euromoney, per quarta ocasió consecutiva. Aquest any, Euromoney també ha premiat CaixaBank, per tercera vegada consecutiva, com a millor entitat de banca privada a Espanya. D'altra banda, la revista novaiorquesa Global Finance ha guardonat CaixaBank com a Millor Banc a Espanya (Best Bank in Spain 2017).


Font: GIRONANOTICIES.COM

Whatsapp Imprimir


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya