GIRONANOTICIES.COM - Logo

El digital de Tarragona!

16/02/2019

::


Tarragona


CaixaBank i la Cambra de Tortosa impulsen la sortida de les empreses de les Terres de l’Ebre als mercats exteriors

Tarragona  -  26/06/2018  - 

El vicepresident de la Cambra de Comerç de Tortosa i el director territorial de CaixaBank a Catalunya han signat l'acord de patrocini contret entre ambdues entitats

CaixaBank i la Cambra de Tortosa han renovat l'acord entre ambdues entitats per col·laborar en les actuacions de promoció del comerç exterior de la cambra tortosina. El conveni, signat pel director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, i el vicepresident de la Cambra de Tortosa, Francisco J. Faiges, reafirma el suport de l'entitat financera a les activitats de la cambra com a patrocinador.

L'acord estableix la col·laboració amb la cambra en l'assessorament en mercats internacionals, la celebració de jornades informatives sobre països a on exportar i en les seves missions comercials, i en el patrocini dels Dinars Cambra que s'organitzin. CaixaBank posa a la disposició de la cambra les seves oficines operatives i de representació a Àfrica i Àsia per tal que atenguin els empresaris tortosins participants en les missions comercials que l'entitat cameral programi en aquest continent.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, ha manifestat que l'acord de col·laboració amb la Cambra de Comerç de Tortosa és una mostra del compromís de CaixaBank amb les empreses de les Terres de l'Ebre. Així mateix, Masana ha destacat el paper fonamental del comerç exterior en l'economia de la zona.

Per la seva banda, el vicepresident de la Cambra de Comerç de Tortosa, Francisco J. Faiges ha destacat que comptar amb els serveis professionals de CaixaBank en les missions empresarials i seminaris de formació que organitza la Cambra als diferents mercats africans i asiàtics, minimitza el risc de les operacions comercials i facilita la implantació de l'empresa al país.

Un centre especialitzat a les Terres de l'Ebre
CaixaBank posa disposició de les empreses de les Terres de l'Ebre d'un centre especialitzat per donar resposta, exclusivament, a les necessitats de les empreses. El centre està ubicat a Tortosa, i hi treballen 5 experts, en la gestió integral de les empreses, oferint una proposta de valor única i diferenciada.

Segons l'estudi de FRS Inmark sobre comportament financer de les empreses, el 48% de les empreses ha escollit a CaixaBank com a entitat. Durant 2017, l'entitat presidida per Jordi Gual i amb Gonzalo Gortázar ha increment un 16% el crèdit a empreses.
 


Font: GIRONANOTICIES.COM

Whatsapp Imprimir


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya