GIRONANOTICIES.COM - Logo

El digital de Tarragona!

19/05/2019

::


Tarragona


Més de cinquanta accionistes de CaixaBank a Tarragona participen en un curs sobre fiscalitat de productes d'inversió

Tarragona  -  06/06/2018  - 

CaixaBank compta a la província de Tarragona amb prop de 30.000 accionistes

Més de cinquanta accionistes de Tarragona han participat en el curs "Fiscalitat dels productes d'inversió", organitzat per Relació amb Accionistes de CaixaBank. La sessió, celebrada al CaixaForum Tarragona, ha estat impartida pel professor de la Barcelona School of Management (BSM), Carme Jover. Aquest curs pretén informar de manera clara i planera, mitjançant exemples de caràcter pràctic, quin és el tractament fiscal que reben els diversos productes d'inversió per tal que els accionistes puguin decidir quin és el que millor s'adapta a les seves necessitats.

El curs forma part del programa formatiu Aula que té com a objectiu difondre coneixements relacionats amb els mercats financers i l'economia. En aquest sentit l'entitat ofereix, d'una banda, cursos formatius presencials, sobre mercats financers i conjuntura econòmica, que són impartits per escoles de reconegut prestigi com l'Institut BME, la Barcelona School of Management (BSM) o l'Institut d'Estudis Borsaris (IEB) i se celebren a les principals ciutats espanyoles. També s'ofereix formació interactiva a través d'internet, amb cursos d'iniciació a la borsa, manuals de consulta, i fitxes temàtiques, entre altres materials.
 

La sessió ha comptat també amb l'assistència del director d'Àrea de Negoci de CaixaBank a Tarragona, David Ciscar


Des que el programa de formació Aula es va iniciar el 2011 han participat ja més de 8.000 accionistes. L'any 2017 es van realitzar 18 cursos en diferents ciutats espanyoles als quals van assistir més de 1.200 participants. Els cursos formatius per a accionistes es van impartir a ciutats com Girona, Madrid, Tarragona, Palma de Mallorca, Lleida, Barcelona, Zaragoza, Pamplona, València, la Corunya, Sevilla, Murcia, Bilbao i Burgos.A la província de Tarragona, CaixaBank compta amb prop de 30.000 accionistes.

Trobades corporatives

CaixaBank realitza també periòdicament trobades corporatives amb l'objectiu d'estar a prop dels seus accionistes, posar a la seva disposició informació actualitzada sobre l'acció i la companyia i donar resposta als seus dubtes i consultes.

L'entitat, que presideix Jordi Gual, preveu que en finalitzar l'any 2018, més de 2.000 accionistes hagin participat en aquesta iniciativa. Algunes de les ciutats que acolliran aquestes trobades corporatives durant l'any seran Madrid, Barcelona, Bilbao o Sevilla.

Aquest tipus de programes i actes són poc habituals entre les empreses de l'IBEX 35 i es fonamenten en els principis de transparència i rigor que han de sustentar tota relació entre la companyia i un dels seus principals públics objectius, l'accionista.


Font: GIRONANOTICIES.COM

Whatsapp Imprimir


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya