GIRONANOTICIES.COM - Logo

El digital de Tarragona!

19/05/2019

::


Tarragona


El delegat del Govern a Catalunya ha dirigit l'activació del PENTA al simulacre intern de Vandellòs II

Tarragona  -  12/04/2018  - 

Durant l'exercici s'ha mantingut en permanent contacte amb el Consell de Seguretat Nuclear (CSN), coordinant les diverses feines que comportarien l'activació del pla d'emergència

Aquest matí ha tingut lloc un simulacre intern a la central nuclear Vandellòs II, amb l'activació del CECOP (Centre de Coordinació Operatiu) del PENTA. El delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, com a director del pla d'emergència, s'ha incorporat a primera hora per dirigir les tasques d'activació del pla des de la seu de la Subdelegació del Govern a Tarragona. Durant l'exercici s'ha mantingut en permanent contacte amb el Consell de Seguretat Nuclear (CSN), coordinant les diverses feines que comportarien l'activació del pla d'emergència.

A l'exercici també han participat el subdelegat del Govern a Tarragona, Jordi Sierra, així com representants dels diversos grups operatius, com són el Radiològic, Seguretat Ciutadana i Ordre Públic, Sanitari, Seguretat Estratègica, Recolzament Logístic i Intervenció, formats per Mossos d'Esquadra, Sanitat, Bombers i Protecció Civil, més Guàrdia Civil, Policia Nacional i Unitat Militar d'Emergències.


Font: GIRONANOTICIES.COM

Whatsapp Imprimir


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya