GIRONANOTICIES.COM - Logo

El digital de Tarragona!

20/01/2019

::


Tarragona


Ciutadans (Cs) defensa que la ràdio pública de Cambrils sigui plural, bilingüe i neutral

Tarragona  -  31/01/2018  - 

Patricia de Miguel (Cs) proposa tallers de ràdio perquè "l'emissora serveixi com a escola de futurs professionals"

Cambrils, dimecres 31 de gener de 2018. La regidora del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a Cambrils, Patricia de Miguel, ha defensat un model de gestió basat en un organisme desconcentrat per 'Ràdio Cambrils' que garanteixi que la futura emissora sigui "plural, bilingüe i neutral". Així ho ha traslladat a la comissió d'estudi que ha de definir les missions del servei públic de l'emissora municipal durant l'última reunió.

La regidora de la formació taronja ha explicat que "actualment la Llei permet dues opcions: gestió directa o organisme desconcentrat", per la qual cosa ha rebutjat "un model de gestió que depengui directament d'una regidoria" per "evitar que qualsevol color polític pugui influir en els criteris professionals de l'emissora".

Tanmateix, ha apostat per "una emissora bilingüe amb dues llengües vehiculessis". És a dir, "no només permetent la participació d'ambdues llengües sinó incloent en la seva graella programació tant en català com en castellà". Finalment, De Miguel ha defensat un model de gestió de la ràdio "dinàmic" que serveixi "com a escola de futurs professionals". Per això, ha proposat que "una vegada l'emissora estigui en funcionament, es duguin a terme tallers de ràdio en el marc dels cursos de formació municipal".
 


Font: GIRONANOTICIES.COM

Whatsapp Imprimir


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya