GIRONANOTICIES.COM - Logo

El digital de Tarragona!

20/01/2019

::


Tarragona


Divendres la cavalcada dels Reis Mags d'Orient iniciarà el seu recorregut a les 19 h des del carrer Reial

Tarragona  -  03/01/2018  - 

Enguany els Reis Mags arribaran al Serrallo a les 18.15 h

Els Reis Mags d’Orient (Melcior, Gaspar i Baltasar) arribaran per mar al Serrallo el proper divendres, 5 de gener, a les 18.15 h per repartir regals als nens i nenes de Tarragona. Des de les 19 h fins les 20.30 h la Cavalcada recorrerà els carrers de la nostra ciutat, des del carrer Reial fins a la plaça de la Font, davant de l’Ajuntament, on l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, els lliurarà les claus de la ciutat.

La Cavalcada de Reis de Tarragona està formada per quinze carrosses i compta amb la participació de 280 persones, a les quals cal afegir 200 persones més entre voluntaris, Brigada Municipal, Guàrdia Urbana, Protecció Civil, Neteja i Seguretat, entre d’altres.

Durant el recorregut de la cavalcada es repartiran 2.500 quilos de caramels sense gluten.

Horaris i recorregut:

  • 18.15 h. Arribada per via marítima al moll del Serrallo dels Reis Mags d’Orient (Melcior, Gaspar i Baltasar) amb la benvinguda de les 21 salves pirotècniques i les sirenes dels vaixells i barques del Port. Els Reis Mags seran rebuts pels representants institucionals i es traslladaran al balcó del Teatre del Pòsit de pescadors on saludaran a la ciutadania i pronunciaran parlaments la consellera de Festes de l’Ajuntament  i de Sa Majestat el Rei Gaspar.
  • 18.40 h. Llançament del Castells de Focs.
  • 19 h. Inici de la Cavalcada dels Reis Mags des del carrer Reial, que obrirà la Guàrdia Urbana motoritzada i la carrossa del Fanal de la ciutat de Tarragona, i desfilaran –entre d’altres- la carrossa de l’Estel que els ha guiat fins a la nostra ciutat, la de la Sínia per subministrar aigua a totes les seves bèsties i les del Dromedari, el Camell i l’Elefant.
  • 20.30 h. Arribada a la plaça de la Font i entrada del seguici dels Reis Mags d’Orient a peu. Sonaran els tocs dels clarins i timbales per saludar els Mags d’Orient Melcior, Gaspar i Baltasar, se’ls hi lliuraran  les claus de la ciutat i hi haurà els parlaments de l’alcalde de Tarragona i de Sa Majestat el Rei Melcior amb missatges de pau. 
  • Durant tota la nit i matinada, els Reis Mags i els seus patges repartiran els regals per tota la ciutat.

Itinerari de la Cavalcada: carrer Reial, plaça dels Carros, carrer d’Apodaca, plaça de la Mitja Lluna, carrer de la Unió, Rambla Nova (dos tombs), carrer Sant Agustí, carrer Portalet i plaça de la Font.

Dissabte, 6 de gener, a partir de les 9 h, els Reis Mags visitaran diverses residències, hospitals i centres d’acollida de la ciutat.


Font: GIRONANOTICIES.COM

Whatsapp Imprimir


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya