GIRONANOTICIES.COM - Logo

El digital de Tarragona!

03/07/2020

::


Tarragona


CaixaBank renova el patrocini de la Jornada Gresol

Tarragona  -  02/10/2019  - 

L'entitat financera serà patrocinadora principal de la XVIII Jornada Gresol que tindrà lloc a l'Hospitalet de l'Infant el 24 d'octubre

CaixaBank i la Fundació Gresol han renovat l'acord entre ambdues entitats per col·laborar en la Jornada Gresol. El conveni signat entre el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana i el president de la Fundació Gresol, Emili Correig, reafirma el suport de l'entitat financera a la XVIII Jornada Gresol que tindrà lloc el 24 d'octubre a l'auditori de l'Hospitalet de l'Infant sota el títol "Empresa i talent".

Les jornades Gresol són un punt de trobada anual entre empresaris i personalitats rellevants dels àmbits polític, econòmic, social o cultural. En les disset edicions celebrades fins ara, la jornada s'ha consolidat com una trobada de referència entre el teixit empresarial català. Durant la sessió, mitjançant diverses taules de debat i un dinar-col·loqui, els empresaris aporten diferents punts de vista i participen en un debat enriquidor sobre l'actualitat econòmica, política i social.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, ha reiterat el suport de l'entitat a la jornada i ha elogiat l'interès i l'alt nivell dels debats que s'hi plantegen. Per la seva banda, el president de la Fundació Gresol, Emili Correig, ha agraït el patrocini de CaixaBank, que es manté des de l'inici de les jornades fa disset anys.

El banc que trien les empreses

CaixaBank es consolida com una entitat de referència per a les empreses amb un model especialitzat que compta amb una xarxa formada per 125 centres CaixaBank Empreses repartits per totes les comunitats autònomes en els quals treballen 1.183 professionals altament especialitzats i en constant formació, amb sòlida reputació en l'assessorament empresarial.

Al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre, Caixabank disposa de tres centres especialitzats per donar resposta, exclusivament, a les necessitats de les empreses. Als centres, ubicats a Tarragona, Reus i Tortosa, treballen per la gestió integral de les empreses, oferint una proposta de valor única i diferenciada.

Fundació Gresol

La Fundació Gresol és un espai d'intercanvi d'idees, així com una plataforma de reconeixement de l'esforç i l'excel·lència de destacades personalitats. La Fundació es va crear per formar i reforçar els vincles existents entre els empresaris del nostre territori, denominat històricament Catalunya Nova, generant així un valor afegit a les nostres comarques.


Font: GIRONANOTICIES.COM

Whatsapp Imprimir


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya