GIRONANOTICIES.COM - Logo

El digital de Tarragona!

24/08/2019

::


Tarragona


La Fundació Cruyff, ”la Caixa” i Fundació Barça inauguren el Cruyff Court Sergi Roberto a Reus

Tarragona  -  14/03/2019  - 

En total, es preveu la construcció, manteniment i dinamització de 15 Cruyff Courts arreu de Catalunya, prioritzant zones desafavorides, fruit de l’acord entre la Fundació Cruyff, ”la Caixa” i la Fundació Barça

El jugador del FC Barcelona, Sergi Roberto; la presidenta de la Fundació Cruyff, Susila Cruyff; el director de l'Àrea d’Acció Comercial i Educativa de la Fundació Bancària “la Caixa”, Xavier Bertolín; el vicepresident primer del FC Barcelona i de la Fundació Barça, Jordi Cardoner; i l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, han inaugurat avui el Cruyff Court Sergi Roberto per promoure l’esport entre els infants i joves de la localitat.

Aquesta iniciativa de la Fundació Cruyff és fruit de l’aliança amb ”la Caixa” i la Fundació Barça per a la construcció, manteniment i dinamització d’un total de 15 Cruyff Courts arreu de Catalunya, prioritzant zones desfavorides per fomentar la inclusió social d’infants i joves especialment vulnerables a través de la pràctica de l’esport. En el cas de Reus, el Cruyff Court compta també amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus.

Els Cruyff Courts són petits camps de futbol d’ús lliure que tenen com a objectiu fomentar l’esport i inculcar valors com la responsabilitat, la integració, el joc en equip i la superació personal, així com aconseguir prevenir el sedentarisme i l’obesitat infantil.

El camp inaugurat avui a Reus se suma al el Cruyff Court Ronald Koeman de Sant Vicenç dels Horts, el Cruyff Court Andreu Fontàs de Banyoles, el Cruyff Court Les Roquetes de Ronaldinho, el Cruyff Court Gerard Piqué de Sant Guim de Freixenet, el Cruyff Court Hristo Stoichkov de Martorell, el Cruyff Court Sergio Busquets de Badia del Vallès, i al Cruyff Court Carles Puyol de la Pobla de Segur. L’embrió d’aquest projecte va ser la creació del Cruyff Court Xavi Hernández a Terrassa, que va posar els fonaments de l’acord.

Aquesta iniciativa també impulsa dos projectes específics en aquests camps de futbol: els Cruyff Courts 6vs6, campionats per a nois i noies de 10 a 12 anys en què participen tots els Cruyff Courts, i el Community Program, amb l’objectiu que joves de diferents barris aprenguin a organitzar el seu propi torneig.


Font: GIRONANOTICIES.COM

Whatsapp Imprimir


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya