logo
Imprimir
-- | :hs
•TARRAGONA

CaixaBank crea un centre de serveis financers a Reus

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, es mostra molt satisfet per l'obertura d'aquest espai a Reus

CaixaBank ha finalitzat la transformació del servei d'atenció que ofereix als clients de Reus amb la creació de noves instal·lacions amb l'objectiu de donar servei especialitzat a particulars, autònoms i empreses. Els diferents centres treballen buscant sinèrgies en tot moment per atendre les necessitats diàries de clients.

L'entitat ha ampliat les instal·lacions de la Plaça Prim, transformant-les en un centre de serveis financers que agrupa els centres de Banca Premier i Banca Privada, amb equips especialitzats en la gestió del patrimoni, i l'oficina Business.

Els clients de Banca Premier són atesos a l'oficina Store Premier Reus, que ofereix solucions a mida a clients amb un patrimoni d´entre 60.000 i 500.000 euros. Amb un equip de 12 empleats, gestiona una cartera de més de 4.600 clients. El centre de Banca Privada, per la seva banda, que té com a objectiu l'assessorament a clients amb patrimoni superior als 500.000 euros, gestiona una cartera de més de 3.000 clients i dona cobertura a Reus i comarca. L'equip està format per 13 empleats amb mobilitat geogràfica per atendre als clients on ells ho necessitin. La proposta de valor d'aquests dos centres es basa en la proximitat al client i en l'assessorament a través d'un mètode propi, en què és clau una visió integral de la situació financera del client i una reflexió conjunta sobre els seus objectius vitals i la finalitat del seu estalvi.

Així mateix, CaixaBank ubica en aquest mateix espai de la Plaça Prim, 12 l'oficina Business de Reus. El nou centre Business permet oferir un servei especialitzat i proper a autònoms, comerços, negocis i petites empreses amb una facturació inferior a 2 milions d'euros. Al centre hi treballa un equip d'11 professionals i està obert al públic de dilluns a dijous de 8,30 a 18,30 h i els divendres de 8,30 a 14,30 h.

L'oficina Business de Reus es concep com un lloc en el qual concentrar l'activitat econòmica de la zona per compartir idees i atendre les necessitats dels clients del segment. El centre disposa d'espais diàfans i transparents que afavoreixen un tracte proper, juntament amb despatxos que faciliten el coworking amb el client i que estan dotats amb les tecnologies més avançades, potenciant així un model de relació basat en la digitalització i la proximitat.

La proposta de valor de Business combina el desenvolupament dels millors productes i serveis adaptats a les peculiaritats de les petites empreses i emprenedors, juntament amb un assessorament proper i integral, no només amb el suport financer sinó també des de l'acompanyament en la gestió del seu dia a dia, per oferir així un servei realment útil.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, es mostra molt satisfet per l'obertura d'aquest espai a Reus i ha assenyalat que aquest nou concepte "ens permet ser un punt de referència a Reus i rodalies per a tots els clients que necessitin un suport especialitzat per fer realitat els seus projectes, i d'una atenció propera per aquests moments difícils, ja siguin empresaris, clients de Banca Premier o de Banca Privada".




Link:
https://tarragonanoticias.com/noticia/38654_caixabankcreauncentrede-ervei-financer-areu--1.htm