logo
Imprimir
-- | :hs
•TARRAGONA

CaixaBank finança la renovació del servei de radiologia dels centres de la Xarxa Santa Tecla

A través d’un renting de CaixaBank Payments & Consumer, la Xarxa Santa Tecla ha adquirit 14 nous aparells de tecnologia puntera en els darrers tres anys

CaixaBank ha finançat, a través d’un renting de la seva filial CaixaBank Payments & Consumer l’adquisició de 14 equipaments de tecnologia puntera per part de la Xarxa Sanitària i Social Santa Tecla per renovar completament el servei de radiologia d’alguns dels seus centres amb l’objectiu de donar un millor servei assistencial a la ciutadania del Baix Penedès i del Tarragonès a través de l’Hospital Santa Tecla, l’Hospital del Vendrell i el Complex Santa Tecla Llevant.

Els nous equipaments permeten millorar l’atenció als pacients amb una reducció de la radiació que reben, diverses millores tecnològiques i una major precisió diagnòstica.

Entre els equipaments finançats hi ha quatre sales de rajos X (dues a l’Hospital del Vendrell, una al centre Santa Tecla Llevant i una a l’Hospital de Santa Tecla); dos TACs (un al centre Llevant i l’altre a l’Hospital Santa Tecla); un aparell de ressonància magnètica i un telecomandament, a més de diversos arcs quirúrgics i arcs quirúrgics per a traumatologia.

La Xarxa Sanitària i Social Santa Tecla és un dels principals organismes prestataris de serveis sanitaris i socials a la província de Tarragona i l'organització sanitària i social més gran de Catalunya. A través d'uns quaranta centres i amb una plantilla estable de prop de 2.500 professionals, l'organització dóna cobertura sanitària i social a les més de 200.000 persones que resideixen a les comarques del Tarragonès nord i el Baix Penedès, així com a la població itinerant derivada de l'activitat turística i empresarial de la zona. Al llarg dels darrers anys, l'organització ha experimentat un important creixement per tal d’adaptar els seus serveis a les necessitats d'un territori en plena expansió. Aquest esperit altruista d'atenció i assistència a la societat ha empès la Xarxa Sanitària i Social Santa Tecla a universalitzar l'accés de la ciutadania a uns serveis socials i sanitaris eficients i de qualitat en col·laboració amb les institucions públiques del territori. Cada any més de 2 milions de tarragonins i tarragonines reben atenció sanitària i/o social als centres que la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla gestiona a les dues comarques del nord de la demarcació de Tarragona.

En l'actualitat hi formen part la Fundació Hospital de Sant Pau i Santa Tecla, la Fundació Centres Assistencials i d'Urgències, la Fundació Sociosanitària i Social de Santa Tecla, la Fundació Casa Sant Josep i la Fundació Estela per a la Discapacitat.

Sobre CaixaBank Payments & Consumer

CaixaBank Payments & Consumer, filial 100% de CaixaBank, és l'entitat líder en finançament al consum i mitjans de pagament a Espanya fruit de la unió de CaixaBank Payments, CaixaBank Consumer Finance, Promocaixa i 20 filials més.

La companyia, presidida per Juan Antonio Alcaraz, director general de CaixaBank, i del qual conseller delegat és Juan Gandarias, gestiona un crèdit viu de prop de 8.100 milions d'euros i és l'entitat líder en pagament amb targeta, amb un parc de 18,4 milions d'unitats comercialitzades i una quota per facturació del 23,8% en compres i del 24,0% a través del TPV en els comerços

La missió de la companyia se centra en desenvolupar solucions per oferir la millor experiència de pagament i facilitar el finançament de les il·lusions i projectes dels clients, de manera senzilla, àgil i responsable, a través de canals propis i acords amb grans distribuïdors comercials.

CaixaBank Payments & Consumer, amb vocació internacional que compta amb més de 15 milions de clients entre Espanya i Portugal, també treballa per accelerar la transformació digital i les capacitats tecnològiques de la companyia. Així mateix, la filial se centra en complir els objectius de rendibilitat marcats. L'activitat de CaixaBank Payments & Consumer aporta a CaixaBank aproximadament el 20% del benefici net del grup.




Link:
https://tarragonanoticias.com/noticia/36562_caixabankfinancalarenovaciodel-erveideradiologiadel-centre-delaxarxa-antatecla-2.htm