logo
Imprimir
-- | :hs
•TARRAGONA

CaixaBank Hotels&Tourism analitza amb els hotelers de la Costa Daurada com minimitzar el frau en la venda online de les reserves

Més de 50 empresaris turístics de la Costa Daurada participen a la jornada organitzada per CaixaBank Hotels&Tourism a l’Aula Magna de la Facultat de Turisme de la Universitat Rovira i Virgili

Una cinquantena d’empresaris turístics de la Costa Daurada del sector hoteler i del càmping han participat a la jornada organitzada per CaixaBank Hotels&Tourism per analitzar com fer front al creixent frau en el pagament de reserves hoteleres efectuades mitjançant transaccions electròniques no segures i les millors opcions per minimitzar el frau en la venda online de les reserves.

Durant la jornada, celebrada a l’Aula Magna de la Facultat de Turisme de la URV a Vila-seca, s’ha donat a conèixer que CaixaBank permet integrar la pasarel·la de pagaments ADDON Payments en els softwares dels hotelers, tant en el motor de reserves com en els channels managers (plataformes que apleguen les centrals de reserves), PMS (Property Management System) aplicacions de software que automatitzen les funcions de l’hotel i a les diferents aplicacions de contact center. Aquesta nova solució que aporta Comercia Global Payments i que és a disposició d’hotels i càmpings, permet treballar sota un entorn PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) i inclou operacions de canvi de divisa que fan possible que el turista pagui amb la moneda del seu país d’origen.

La sessió ha comptat amb l’assistència de Pancho Pérez, responsable de la divisió hotelera de Comercia Global Payments, que ha exposat les diferents opcions per minimitzar el frau en la venda online de les reserves, millorar el rati de conversió i les novetats en la regulació de l’e-commerce que es produiran en els propers mesos.

La jornada ha finalitzat amb una taula rodona amb la participació de tres partners tecnològics que CaixaBank ha integrat en la seva pasarel·la de pagaments: Mirai (com a motor de reserves), Prestige (com a motor, channel manager i PMS) i Alisys (com a contact center). La cloenda ha anat a càrrec del responsable de CaixaBank Hotels&Tourism a la direcció territorial Catalunya de CaixaBank, Albert Pascual.

Un nou model de proximitat a les empreses i negocis hotelers

CaixaBank Hotels & Tourism es crea l’any 2008 per consolidar el lideratge de CaixaBank en el mercat turístic a través d'un nou model de proximitat amb les empreses i negocis hotelers. D'aquesta manera, CaixaBank, presidida per Jordi Gual i dirigida pel conseller delegat Gonzalo Gortázar, aposta per l'especialització territorial amb l'objectiu de dinamitzar i impulsar l'activitat comercial del sector hoteler, a través d'una potent xarxa de professionals experts en aquesta activitat i esdevé la primera entitat financera a Espanya a posar en marxa una direcció especialitzada en aquest segment.

CaixaBank Hotels & Tourism posa a la disposició del mercat hoteler una oferta de productes i serveis diferencials per ajudar a optimitzar la rendibilitat del seu negoci i a simplificar la seva activitat diària. La incorporació de nous productes i serveis específics per al mercat hoteler complementa l'especialització en el sector tenint en compte les necessitats dels diferents subsectors: hotels, allotjaments turístics i càmpings.

El catàleg inclou un dossier de productes específics i finançament adaptat als projectes hotelers, amb una anàlisi prèvia gratuïta. A més d'assessorar en les inversions dels clients i fomentar la modernització de la planta hotelera existent, CaixaBank promou el finançament de la compra d'actius hotelers i la de projectes de nova construcció, tant en el segment urbà com en el vacacional.

El 2018, l'entitat va concedir 2.200 milions d'euros de crèdit al sector hoteler, fruit en part dels acords que va signar durant el 2018 amb més de 40 federacions i associacions hoteleres, com la Confederació Espanyola d'Hotels i Allotjaments Turístics (CEHAT).




Link:
https://tarragonanoticias.com/noticia/12284_caixabankhotel-touri-manalitzaambel-hoteler-delaco-tadauradacomminimitzarelfrauenlavendaonlinedele-re-erve--1.htm