logo
Imprimir
02-05-2019 | 18:46hs
•TARRAGONA

L'Obra Social 'la Caixa' dona suport als programes socials de l'Ajuntament de Móra d'Ebre

A través del conveni, "la Caixa" aportarà 20.000 euros a l'Ajuntament que es destinaran a l'execució de diverses actuacions socials i a la provisió d'espais per als col·lectius desfavorits de la capital de la Ribera d'Ebre.

L'Ajuntament de Móra d'Ebre i l'Obra Social "la Caixa" han signat un conveni de col·laboració pel qual "la Caixa" col·laborarà amb els programes socials del consistori. A través del conveni, "la Caixa" aportarà 20.000 euros a l'Ajuntament que es destinaran a l'execució de diverses actuacions socials i a la provisió d'espais per als col·lectius desfavorits de la capital de la Ribera d'Ebre.

A l'acte de signatura hi han participat l'alcalde de la població, Joan Piñol; el director d'Institucions de CaixaBank a la Direcció Territorial Catalunya, Joaquim Macià; la directora d'Institucions de CaixaBank a Tarragona, Tatiana Caro, i la directora de l'oficina de Móra d'Ebre, Montserrat Rincón.
Link:
https://tarragonanoticias.com/noticia/11962_lobra-ociallacaixadona-uportal-programe-ocial-delajuntamentdemoradebre-1.htm